Dak Coaten Heerenveen

Dak Coaten HeerenveenAltijd een schoon dak, met dakcoating Friesland!

De invloeden van het weer kunnen uw dak sterk aantasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mos of alg. Nieuwe dakpannen aanschaffen zijn dan al snel een dure oplossing. Dakcoating Friesland heeft voor u het perfecte alternatief.

Uw dak coaten in Heerenveen

In plaats van een compleet nieuw dak aan te schaffen kunt u uw dak ook laten coaten. De dakpannen van uw woning in Heerenveen worden dan eerst grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Vervolgens gaan wij het dak coaten. De coating wordt daarna afgeplakt met plastic totdat de coating volledig is opgedroogd. Het coaten van uw dak in Heerenveen is gemiddeld 75% goedkoper dan het vervangen van de dakpannen.

Type dakpannen om te coaten

Omdat dakcoating niet voor alle type materialen geschikt is heeft Dakcoating Friesland hieronder de type dakpannen om te coaten opgesteld:

  • keramische dakpannen
  • betonnen pannen (betonpannen, RBB, of Sneldek)
  • leipannen

Milieuvriendelijk uw dak coaten in Heerenveen

Naast het feit dat de coating uw woning in Heerenveen beschermt tegen verwering is het middel wat hier voor gebruikt word ook nog eens volledig milieuvriendelijk. Ook omdat u het milieu bespaard door middel van afval materiaal wat bij het vervangen van de dakpannen zou ontstaan. Uw dak laten coaten is dus niet alleen economisch, maar ook nog eens ecologisch verantwoord.

Meer informatie over het coaten van uw dak in Heerenveen

Omdat de coating van uw dak in verschillende kleuren kan worden aangebracht heeft Dakcoating Friesland hier een overzicht van de verschillende kleuren dakcoating. Of kijk verder naar de voordelen van dakcoating.

Interesse in het laten coaten van uw dak in Heerenveen?

U kunt direct contact opnemen met Dakcoating Friesland.