Dakcoating Joure

Uw dak wordt weer als nieuw, en stelt dakrenovatie voor jaren uit!

U wilt dat uw dak er weer als niet uit ziet als voorheen? En zit uw dak onder de algen en mos aangroei? Dakcoating Friesland reinigt uw dak en zorgt er voor dat uw dak er als nieuw uit blijft zien. Dakcoating Friesland in Joure maakt uw dak als nieuw en zorgt er voor dat uw dankrenovatie met jaren kan worden uitgesteld.

Verf en isoleer uw dakpannen in Joure

Dakcoating Friesland in Joure spuit de dakpannen eerst helemaal schoon zodat alle mos en alg vorming verdwijnt. Dit wordt op een deskundige wijze gedaan, aangezien dakpannen vrij kwetsbaar zijn en daarom kunnen scheuren. Wanneer het dak schoon is, worden de dakpannen met speciale coating verf geverfd in uw gewenste kleur. Bij Dakcoating Friesland kunt u kiezen uit een ruim aantal kleuren. Wilt u toch een speciale kleur? Dan mengen wij uw gewenste kleur op maat!  Dankzij het verven met een coating blijven de dakpannen mooi schoon en helder van kleur. Na deze behandeling ziet het dak er weer als nieuw uit en het renoveren van het dak wordt zo nog jaren uitgesteld.

De voordelen van dakcoating in Joure

Het coaten van uw dakpannen biedt vele voordelen:

  • Langdurige bescherming onder alle weersomstandigheden
  • Voldoende ventilatie zodat schimmels worden voorkomen
  • Milieubewust
  • Prijsbewuste keuze
  • Blijft flexibel
  • Goed waterafstotend

Is uw dak toe aan een opknapbeurt?

Dakcoating Friesland komt graag bij u in Joure of omstreken uw dak reinigen en/of coaten. Wilt u graag de levensduur van uw dakpannen verlengen? Vraag dan een offerte aan! Als u nog vragen heeft, neem dan contact op.